Wyposażenie ze stali nierdzewnej

Stoły nierdzewne na produkcję

Stoły nierdzewne na produkcję, stoły chłodnicze, stoły rozbiorowe, stoły do obróbki, stoły mroźnicze.

Stoły chłodnicze oprócz wygodnego blatu do przyrządzania posiłków posiadają także wbudowane komory chłodnicze, w których można przechowywać produkty spożywcze. Takie lodówki pod blatem roboczym są idealnym rozwiązaniem, gdy osoba przyrządzająca posiłki na danym stanowisku musi korzystać na bieżąco z produktów, które wymagają obniżonej temperatury przechowywania. Podobnie stoły mrożnicze – ich podstawą jest solidny blat ze stali nierdzewnej, pod którym znajdziemy komorę mrożniczą do przechowywania produktów wymagających głębokiego mrożenia, a potrzebnych do bieżącego wykorzystania.

Stoły gastronomiczne posiadają grube blaty ze stali nierdzewnej, wsparte są na stalowych nogach i często posiadają dolne podesty na przeróżne produkty spożywcze bądź naczynia. Nie wyglądają one gustownie, ale też wcale nie muszą. Są za to wytrzymałe na uderzenia – gdy tłuczemy na nich kotlety, odporne na uszkodzenia mechaniczne do tego stopnia, że możemy kroić produkty bezpośrednio na blacie. Są też uniwersalne i łatwe w czyszczeniu, a wszelkie zarazki czy pleśnie nie mają szans rozwinąć się na stalowej powierzchni.